Vrouw slaat keertje lotto over en ‘verliest’ 13,5 miljoen euro

Vrouw slaat keertje lotto over en 'verliest' 13,5 miljoen euroDe Belgische Ina Willekens (51), die in Rome woont, speelt altijd met dezelfde cijfers in de Italiaanse Super Ena Lotto. Maar vorige week besloot ze een keertje niet mee te doen.
En dan zal je het net zien, ‘haar’ nummers vielen en daardoor zag ze 13,5 miljoen euro aan haar neus voorbijgaan.

‘Ik heb woensdag nog een krant gekocht, en getwijfeld of ik zou spelen. Ik zal het maar laten’, vertelt ze aan Het Belang van Limburg. Afgelopen donderdag keek Willekens nog even naar het nieuws voor ze ging slapen.

‘Bij het item over de grote lottojackpot zag ik mijn cijfers op het scherm verschijnen. De twee volgende nachten heb ik niet geslapen. De derde nacht weer wel, maar in mijn droom heb ik toen heel veel huizen en boten gekocht.’

Vrouw slaat keertje lotto over en ‘verliest’ 13,5 miljoen euro

Vrouw slaat keertje lotto over en 'verliest' 13,5 miljoen euroDe Belgische Ina Willekens (51), die in Rome woont, speelt altijd met dezelfde cijfers in de Italiaanse Super Ena Lotto. Maar vorige week besloot ze een keertje niet mee te doen.
En dan zal je het net zien, ‘haar’ nummers vielen en daardoor zag ze 13,5 miljoen euro aan haar neus voorbijgaan.

‘Ik heb woensdag nog een krant gekocht, en getwijfeld of ik zou spelen. Ik zal het maar laten’, vertelt ze aan Het Belang van Limburg. Afgelopen donderdag keek Willekens nog even naar het nieuws voor ze ging slapen.

‘Bij het item over de grote lottojackpot zag ik mijn cijfers op het scherm verschijnen. De twee volgende nachten heb ik niet geslapen. De derde nacht weer wel, maar in mijn droom heb ik toen heel veel huizen en boten gekocht.’